Bejelentés


Érzelmeim


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Érzelmeim!

2010.09.20.Valóban nem tudhatom hány embert fog érdekelni és hány ember fog az oldalamra lépni.

Kezdjük ott hogy miért vagyok ezen a lapon,illetve miért gondoltam hogy az érzéseim itt legyenek.
Valóban nem vagyok magányos csupán - mint szerintem minden ember - nem találtam meg eddigi életem során azt a személyt kivel még az anyai őszinteséget is átlépve önmagamat adhatnám. Mélyen bennem nem tudom tartani azokat az örömöket,bánatokat melyeket át kell adjak,ki kell adjak magamból.
Ismeritek gondolom: Ha nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek.

Tehát tervem valami rendszerességgel leírni napjaim tapasztalását,igazi őszinteséggel - bár gondolom nem mindenki örömére.

Nem tudok és nem is akarok senki számára megfelelni,de talán akadnak társak akik hasonló érzelmeket,akaratokat,vágyakat,titkokat tartanak magukban.
Netán ha valaki hozzászól legyen az dicsérő ,legyen az szitkozódó,nem tetszését kifejező igyekszem építő kritikaként felfogni és okulni a hozzászólásból.

Ne várjon tőlem senki nagy megfogalmazásokat,kifejezéseket én csúpán egy 35 éves egyedülálló nő vagyok.

A munkám során nem szólít senki doktor....X - nek és a nevem előtt sem szerepel DR....
Foglalkozásomat behatárolva egy cégnél dolgozom alkalmazottként.Kicsit feljebb mind dolgozó,sokkal lejebb min főnök.
(Most erről kell írnom ,ez kívánkozik ki belőlem...:) )
A mai elhatározásom : ha még egyszer munkát fogok váltani , pedig fogok SOHA TÖBBET NEM DOLGOZOK EGY CÉG alkalmazásában.
Kb.9 éve csinálom amit csinálok.Ugy szoktam ezt megfogalmazni olyan kapd be faszom munkakör.Ha szólsz a dolgozónak Ő mondja,ha nem akkor a főnököd.Na szépen vagyunk és ezt a sok kedves szót még meg sem fizetik.Nem kell ecsetelnem hogy a munkakörömben elhelyezkedettek nagy része a szakmunkás minimálbért kapják .Na nehogy én ne ebbe essek bele...:) Így hát még egy pozitívum az állásom mellett :).
A másik jó oldala amit humorosan csak úgy fogalmazok meg : döntésem fő indoka(mármint hogy többet NEM! ) A TELJES SZELLEMI LEÉPÜLÉS !!!
Hát nem gondolom hogy azt a pár évet a nyugdíjig (ha szerencsém van már csak 40 év-túloztam kicsit-remélem )így szeretném leélni.Tehát életem további részét NEM ÍGY AKAROM LEÉLNI!!!
Olyan szar dolog a nap nyolc órájában , ha szerencséd van még ráhúzhatsz 2-4 óráig terjedő időtartamban / nap ,no és ott a szombat-8 órában apró szarokat válogatni nézegetni,jobban vigyázni rá mint a saját gyerekedre csecsemő korában mindazért a fő okért , hogy ha a kedves embertársad netán ezt a terméket választja a második használat után csapja a többi kacatja közé.( Teszem fel ha lapátot gyártanánk a paraszt biztos csak ESD védelmes kesztyűben merné vele a szart.)
Na feláll a hátamon a szőr.De nyugodtan vegyetek lapátot ha arra van szükségetek ,nem azt gyártunk.

Tehát egyre nehezebben viselem a kötöttségeket.
Rosszabb a sorsod egy ilyen helyen mint egy állatnak.Még az állatot is többször etetik.Nekem mákom van reggel 6 - ra járok , és ahhoz hogy időben beérjek,fel kell kelnem 4.30 - kor.Ha jó napom vagy vagyis jó reggelem ez sikerül is.A kor előrehaladtával egyre ritkábban.
Tehát holt kómásan hajnalban levezetem az a pár kilométert és indulhat a móka.
Majd 4 óra elteltével elhagyhatom a csarnokot 20 perc szünetre.
Hát aki 20 perc alatt emberhez méltó módon tud enni ,inni, pisilni , kakilni,kávézni,dohányozni,beszélgetni a kollégákkal hogy ne tűnj bunkónak,a maradék időben pedig elvégezni azt amiért kiengedtek :-hogy PIHENJ!!! komolyan kinyalom ,ha pedig férfi lesz...m!

Azt a vad barmot szeretném így látni aki ezt kitalálta.
Na nekik kellene megrendezni a Nagy Testvért!

Persze csak olyan lazán mint mi ,(ha fogalmazhatok így ) a nagy átlag.Még valami apróságot dolgozzon mellette 2-3 óra hogy a gyereknek jusson fagyi pénzre is.Irány a háztartás , persze kertes házzal kicsi levélgyűjtés , és falura menjen.A mindent tudó had vágjon kis tűzifát,de persze előtte szabadidőben szedje össze az erdőn ,mert megvenni nem tudja (ugyanis spórolni ebből az alamizsnából nem lehet).
Ezek után frissen és üdén keljen hajnalban,minden percben koncentráljon a munkájára ,feküdjön le éjszaka. Előtte vágjon le egy fergeteges nagy sexet csak úgy nyekegjen az ágy - mert különben jönnek a félrelépős házasok,élettársak.(Bár erről jut eszembe nincs olyan ismerősöm aki még nem lépett félre-hála a Mindenhatónak bennem mindenki megbízik és rám zúdítja titkait).

Komolyan mondom a tévénézéshez nagyon kevés energiám van , de végignézném ......végig én.......talán még sms - t is küldenék!

Tehát majd meggondolná az az oltári nagy állat hogy tervezzen műszakot és , hogy adjon ki a munkaidő alatt szüneteket.Már egy kicsit jobban érzem magam hogy írtam erről a gondolatomról.Nem ígérem meg hogy ma már nem jövök vissza , de most kimegyek a lakásból ugyanis bent nem dohányzom , nekem pedig rá kell gyújtanom.
Ha visszajönnék nem a munkámnál fogom folytatni .Úgy tervezem épp ami a gondolataimban van arról írok.

Most figyelmeztettelek :
NE KERESS ÖSSZEFÜGGÉSEKET !!!2010.09.21.


Ha másra nem is lesz jó ezen oldal talán pár év múlva visszaolvasva tanulságos lesz és megérthetem azt hogy miért lettem én erre a Földre irányítva és mi az én utam célja.
Egyre többet gondolkodom azon vajon mit is kellene tennem azért hogy valóban jól érezzem magam , teljesen önmagukért fogadjak el úgy személyeket ahogy vannak.Tudni akarom mit is tudnék én nekik átadni,hogyan tudnám segíteni őket szomorú és sivárságos életükön.

Még mindig megdöbbent az a közöny amit emberek egymás iránt mutatnak.Ma is volt ilyen élményem.A szomszéd község Takarékszövetkezetében a számlámat szüntettem meg és amíg a papírmunkák lebonyolítása zajlott érkezett egy tőlem jócskán fiatalabb " kislány".Talán van már 18 éves is. Nagyjából tudom kihez tartozik és tudom a körülményeket is -persze csak nagy vonalakban - ahogy felnőtt. Testvére kb 10 van , a szó szoros értelmében koszosan és éhesen , családi perpatvarok,italozás,verekedés közepén nőtt fel.Hiszem nagyon sok múlik azon amit a szülők látni engednek gyermekeiknek.Sokszor nagyon rossz példát mutatva,azt hitetve ez mindenhol így zajlik.Egy két pofon,egy két lopás megengedett,némán is sugalva.
Tehát ez a lány gömbölyödő hassal ott állt mellettem és és nemrég a munkakörét elfoglaló hölgynek ecsetelte hogy élettársa Kalányos Úr számlája náluk van , és szeretne a családi pótlékra hitelt felvenni.A hölgy gúnyos megjegyzéssel közölte : - pótlékra nincs hitel.
Ezután végig kellett hallgatnom amint közölték hogy a számlán nincs egy forint sem.A kislány,ifjú anya mit tehetett az Ő műveltségéhez méltóan köszönt és távozott.
Furcsa érzések kavarognak bennem.Valószínűleg nincs a házban 5 Ft sem és valószínűleg az éléskamra is teljesen üres.Mindezt terhesen,valószínűleg egy italos férfi mellett kell feldolgoznia és tűrnie.
Talán én is adhattam volna neki 200 Ft - ot , de nem mentem utána és nem is akartam.Bennem van egyfolytában az a tudat hogy úgy is italra megy.És ha őszinte vagyok egy vacsora ami abból a 200 Ft - ból jutott volna nem oldja meg életét.Nekik nagyobb segítségre lenne szükségük , itt egy ilyen fajta emberke mint én nagyon kevés.Ha segítettem volna napokig a nyakamra járnának és a végén én jönnék ki belőle kellemetlenül.
Tehát nem tudom nagy hibát követtem e el,nem tudom miért kell ilyen történeteket naponta végignézni.Miért nem akarja az Állambácsi ezt észrevenni?

Sokkal inkább fáj és tényleg utálom amiatt magam amit a télen elkövettem.Ismerőseimmel a városban kocsival haladtunk úti célunk felé amikor nem tudom miért visszanéztem és láttam egy idős nénit zavarodott , rezgő mozgással az úttesten átfutni.Bár ez nem jó szó .El kell képzelni egy olyan mamit aki mintha rongyot rázna jár a keze,mintha egy helyben toporzékolna ,de halad előre.És Ő az aki a lámpáknál nem bír megállni és előre a négysávos fogalomba.Mellette egy talán foxi , igazi őrzője lehet , gondolom megtestesíti egyetlen barátját is ,próbálja megvédeni a bekövetkező bajtól.Ám nem tudja .Gazdija az arcára vágódva , tovább remegve az út közepén fekszik.

Szemeimmel látom még ,hogy egy kocsiból kiszáll egy hölgy és felsegíti.
Én mamlasz még elmesélni sem merem az útitársaimnak azt sem hogy mit láttam .Borzalmasan viselkedtem.Vissza szerettem volna fordulni és segíteni akartam.De nem tettem.Miért?Miért nem vitettem be egy kórházba a nénit?Miért nem nyugtattam meg hogy már biztonságban van?Miért nem kerestem meg a hozzátartózóit?

Mert egy gyáva alak vagyok.

Egyébként ma jó is történt velem. Nagy fiam a férfiválás útján van. Igazából ma volt az első nap hogy motorfűrészt fogott a kezébe.Igyekeztem a legnagyobb óvatosságra inteni.Hálás vagyok az Úrnak hogy segítette őt.Igazán nagyszerű és kitartó munkát végzett.Büszke vagyok rá. Tizenhat éves lesz. Kicsi legény korában azt hittem az első ilyen fotók majd az édesapjával fognak elkészülni.Hát én lettem ezeken a fotókon.Apuka letudja a második hétvégés , pár órás neveléssel a dolgot.A gyerektartás is a számára 2010 - ben 10 e Ft.A minimálbér 20 % -a.Mit tegyek? Semmit? Pereskedni erre a pár évre? Nincs erőm.Szükségem volna a támogatására , de lehet a fiának egyszer ennél nagyobb segítség kell tőle.Akarom hogy akkor mellette legyen.
Egyébként nem haragudhatok rá.Én hagytam ott . 17 évesem mentem hozzá ( nem azért mert terhes voltam - nem voltam ), azért mert mire eljött az esküvő napja nem mertem nemet mondani.Pedig éreztem már akkor , azon a napon hogy nem jól döntöttem.Az egész kapcsolatból egyedül a gyereket akartam , és egyedül csak Őt hoztam magammal.A házasságunk alatt minden hibát elkövettem amit lehetett.Ő soha nem vallott színt.Az az Ő lelkiismerete.De a házasságomról még biztos írni fogok.

A mai nap összeszaladtam azzal a személlyel akit úgy nevezünk a nagy Ő.Megnyugtat látni,és megnyugtat a szemébe való nézés.Már két évnél is több hogy nem " járunk ",de nagyon ritka az a nap hogy ne vele ébredjek és ne vele aludjak el.Ő is kialakított egy másik kapcsolatot , én is egy másik viszonyt, de eljön az az az idő amikor egymásnak esünk és hatalmasat szeretkezünk.Persze olyan nagy a vágy hogy időben nem tart sokáig , de érzelmileg egy időre stabilizál.
Nagyon fáj erről még írnom is.Szeretem Őt.És Ő is szeret.De nekünk együtt nem megy.Én nem akarom egy ilyen emberrel leélni az életem.A továbbiakban leírom miért,majd egyszer ,de nem ma.Neki tudtam nemet mondani............2010.09.22.

A szokásos gondokat félre téve egész egyszerű nap.
Hajnalban láthattam a holdat narancssárga ruhájában öltözve .A hangulatot fokozta a szarvasbőgés behallatszó dinamikus hangja.A Hold estére felvette fehér öltönyét.Gyönyörű a körülvevő univerzum és a természet élete.

Találkoztam a a barátommal ,jó volt hozzá bújni.Fontos a számomra.

2010.09.23.

A héten kaptam egy email üzenete mely felhívta a figyelmem arra hogy a mai nap 13 órakor imát mondanak a szeretet jegyében.A kérés az volt 13 órakor legyek valamiért hálás.Hálás voltam és vagyok a fiamért,az anyámért,a szép időért,a szeretetért .Azért mert van mit ennem és minden apróságért ami naggyá teszi érzelmeim.
Kis idő múlva a munkahelyemen a termelésvezetővel váltottam pár szót.A beszélgetés a két kollegina egymással szemben történt feljelentéséről zajlott.Illetve már csak egyik kolléga a másik már csak volt munkatárs.Konfliktus alakult ki köztük és a bíróságon fognak találkozni.Eddig mindössze hallomásból tudom én is kapok meghívót hogy tanúskodjam mit láttam , mit hallottam stb.A cégnél maradt hölgy hónapokig nem tudott szólni hozzám . A hír hallatán természetesen megszólított és mivel a témára kért megkértem ne beszéljünk róla .Ha hívnak megyek , ha nem nem.Amit kérdeznek válaszolok amit nem ,nem hozom szóba.A maradt dolgozó régen talán barátnőm volt , de mivel idővel ismeri ki ember is társát szakítottam a kapcsolatot.
Végül is a vége a termelésvezetővel folytatott beszélgetésnek az volt ha tovább akarom a munkahelyem ne S.K. ellen tegyem le vallomásom.
Hát azért a nettó 70 ezerért nagyon meggondolandó.
...........:)
Hazudni senki kedvéért nem fogok.............!

És az a dal amit most hallgatok:

http://www.youtube.com/watch?v=hRxXvUMMM-4&feature=related

S.K.- ra visszatérve : külföldről érkezett hazánkba. Úgy is fogalmazhatnám külföldi magyar.
Otthon hagyta férjét,kettő felnőtt gyermekét.Nálunk hogy fészket alapítson szétbontott egy házasságot , a legjobb barátnőm férjét vitte.Két gyermek közül az egyiket az anyjánál másikat a z apjánál helyezték el.A kamasz lányért nem folytatott harcot , tudta vele nem bír.
Irántam fűzött szeretete tartott addig amíg két lakást kifestettem neki,és a fizetését több mint egy évig a számlára utaltatta hogy adósságait ne tudják tiltani.

Ezen a ponton már mindenki elkezd bizalmatlanságot érezni.Én elkéstem.Nem vesztünk össze szavakkal,de nem keresem a társaságát.


2010.09.24.


Öröm a szívemben ......:)
Hétvége..:)

Kutyusom kellett orvoshoz vinni.Még kölyök , de lábfájós aranyom.Nem szeretem ha egy állat is szenved mellettem.Bízom bent hogy javulás lesz nála látható.

Két éve láttam a Titok című videót.Vágytam arra hogy egyszer a könyvet is sikerül beszereznem.Ma letudtam a netről tölteni.Érdekes .........ajánlom azoknak akik szeretnek kicsit másról is fantáziálgatni.

És találtam egy nagyon jó feldolgozást Az Operaház Fantomja című operettről.:

http://www.youtube.com/watch?v=O2hrqnlcXEc&feature=related

Hát nagyon sokszor megfogom hallgatni.

A fiam vacsit készít.Kezdi érdekelni a főzés......:)Tényleg nagyon nől. Imádom.


És a had üzenjek annak a személynek aki az üzi falon írt nekem és Önmagát ugy nevezi :
Egy hang

Köszönöm hogy reagáltál.Tisztában vagyok azzal hogy mindenkit sújtanak az ilyen és hasonló problémák.És azt is tudom van aki az enyémnél nagyobb terheket cipel a vállán és a nap minden időszakában megbirkózik vele. Mert az úton tovább kell menni.
Nekem is tovább kell haladnom bár voltak életemben nagyon nehéz időszakok amikről nem írtam , eddig.Egyenlőre nem is kívánkozik ki belőlem . Mivel nem szabtam határt magamnak meddig fokom ezt az én kis naplóm írni biztos leírom a mások számára megbotránkoztató és visszataszító cselekedeteimet.Mindazonáltal akkor megtettem , mert akkor azt kellett tennem.Ha kellett hazudtam, ha kellett csalással értem el céljaim.
Kellettek azok a tapasztalok ahhoz hogy felnyíljon a szemem rossz úton vagyok.
Ma sem váltam szenté , de régi életemhez képest egész másképp gondolkodom.
Ma a jelen időszakban mielőtt lehunyom a szemem az Úrra gondolok és csak egy kérésem van . És az az . hogy
_ Adj Uram bölcsességet nekem , szeretteimnek és haragosaimnak is.Azért hogy döntéseink a Te tapasztalatodból fakadjanak.2010.09.26.

A hétvége egész csendes.Még nem ért el hozzám a nagyon óhajtott érzés , hogy érezzem boldog vagyok.
Mindent érdektelennek és unalmasnak találok.
Viszont találkoztam jelenlegi kapcsolatom alanyával.És a beszélgetés során több mindenre kitértünk.Külsőségekre és belsőségekre egyaránt.Egy mondatával mosolyt csalt az arcomra.Ennyi volt :
Így vagy gyönyörű ahogy vagy. :)

Szeretkezésünk elég elütött a megszokottól.Hogy finoman fogalmazzak orálisan elégített ki.Nagyon lassan jöttem . Itt kiderül mindig hogy mély lelki érzelem nélkül ez nálam nem nagyon akar működni.Szerintem azt hitte mással voltam,pedig nem.Nem ment teljes odaadással.Ezek után Ő sem remekelt.Ez nem szerelem a részemről , elmondtam neki és tudattam is vele a kezdetén.Mármint a sokadik kezdésnél . Mindig szakítunk .Általában akkor amikor Ő többet akar.Több időt velem , több élményt , többet mindenből ami közös.Én nem .Nekem vele ez elég.

2010.09.27.

Mostanában az internetem folyamatosan lélekgyógyító könyvekbe ütközöm.

A mai olvasmányom :
Kurt Tepperwein : Szellemi Öngyógyítás

Imádom ezt a stílust.Egyre inkább úgy érzem közeledem Önmagamhoz.


Had idézzek belőle :

" Alighanem valószínűbb,hogy Isten tökéletesnek gondolt el bennünket és ilyennek is teremtett,azt akarta , hogy harmóniában éljünk a törvényekkel.A teremtés során azonban a választás lehetőségét is megadta nekünk,hogy magunk döntsünk afelől,milyen úton járunk.De ha visszaélünk ezzel a lehetőséggel,diszharmónia keletkezik. "

A könyv lénye : amit gondolsz , azzá válsz.
A gondolataidnak senki és semmi nem szabhat határt.Az elmédet Te irányítsd és a negatív energiákat győzd le a pozitív energiákkal.

A nap történéséből :
-Megajándékoztam a fiam egy melegítővel.Szereti a szépet.:) Én meg Őt.
- " Társam " ma kapott egy telefont ami az egészségével kapcsolatos és minden ok megvan arra hogyha túl lesz a beavatkozáson rendbe jön minden.:)Nehéz időszak neki is , nekem is , de tudom ezt is átvészeljük.
- A munkahelyemen egy kollégával kellemesen elbeszélgettünk.Az addig felgyűlt feszültséget oldotta kellemes hangjával.:)


2010.09.28.


Meglepő dolgok , meglepő történetek.
Tudni illik él egy húgom , féltestvérem valahol a környezetemben.Régóta tervezem felveszem vele a kapcsolatot , talán segítséget jelenthetek számára.
A féltestvér kapcsolat apai ágon alakult ki.Mivel "nemző apám" igazi alkoholista édesanyám utáni ki tudja hányadik kapcsolatból született egy lány lány gyermek.Az életvitel miatt tudomásom szerint nevelőszülőkhöz került. Ő az akit évek óta keresek.És ma kaptam egy hírt hogy regisztrálva van az egyik társkereső oldalon .Sajnos fotó nincs nincs fent.Nem tudom hogy néz ki.Az Ő édesanyja lányának írtam levelet.Ők állítólag tartják a kapcsolatot.Segítségét kértem a kapcsolatfelvételben és annak mivoltában.Kicsit fiatalabb a fiamnál.Szeretnék vele találkozni és szeretném elmondani neki hogy az igazat megvallva hálás lehet hogy nem maradt az édesanyjával és közös apánkkal.Mi nagyon sokat szenvedtünk,aki élt alkoholistával tudja mit kell átélni a hozzátartozóknak.
Valóban a legjobban attól tartok hogy egy kamasz lelkében egy idegen féltestvér felbukkanása milyen reakciókat vált ki.Nem tudom a nevelőszülők az igazságban nevelték - e fel.Nem akarok káoszt teremteni az életében.Hajlandó vagyok első lépésben akár a nevelőszülőkkel is felvenni a kapcsolatot.De tudnunk kell egymásról.A múltért egyikünk sem felelős.Akarom hogy találkozzunk és valamilyen formában rendszeres kapcsolattartást kialakítani.Akarom hogy ez a találkozás mindkettőnk számára lelki megbékülést hozzon.

A munkahelyen hihetetlen módon egész jól telt a nap.Figyelmes lettem az emberek felém küldött mosolyára.Minden úgy zajlott ahogy szeretem.Beszélgettem is , megértés és türelem volt rajtam úrrá végig.
A munkahelyi hős lovagom ( aki állítólag szerelmes belém )megerősítette az elmúlt nap mondatát , miszerint : Így vagyok gyönyörű ahogy vagyok.


Fiam érdekes történetet mesélt.Egy szellemet látott a reggeli sötét utcán.Az alak cikkcakkban közlekedett sötét ruhában.Nem tudok ezen átlépni,tudni akarom mi ez a jelenség.
Valószínűleg hülyén hangzik annak aki nem élt át ilyen történetet , de én óvodás koromban fényes nappal az égre nézve egy lovast láttam gyönyörű lepelben egy fehér lovon lovagolni .Senki nem hitt nekem.Én viszont a mai napig tisztán látom szemeim előtt.Lehet láthatunk a fiammal valami olyan dolgot amit az " átlagember " nem.Ha így van ki kell fejleszteni ezt az ösztönt.De hogy ?

Mint mindenkit nálunk is a választások lázban tartanak.Ha belegondolok a régi vezetőség számomra nem hozott kedvező változásokat az életembe.Akarom a változást.És önző módon magamra gondolva eljuthatok egy olyan időszakig amikor már nem csak aludni kell haza járnom.Szeretnék helyben dolgozni és tudásommal fejleszteni kis közösségünket.


2010.09.29.

Fújja meg . Kiderült nem csak húgom van , öcsém is. Gratula az ilyen tetű alakoknak mint a nemző apám.Az öcsém legalább "jól járt" állítólag egy orvos házaspárhoz került.Szerencse abból hogy nem kell azt az agresszivitást látnia mint nekem és a bátyámnak.
Tehát vagyunk négyen testvérek . ( eddig )
Köszönöm a hölgynek aki tájékoztatott. A húgommal való kapcsolatfelvétel úgy néz ki sínen van.Az öcsiről is tudnom kell.
Meséltem bátyámnak a fejleményeket .Így reagált.:
_ Bazd meg azt hittem ketten vagyunk,de lehet tizenketten.
Ő így fejezi ki magát.
Sajnálom hogy nincs meg köztünk az a testvéri szeretet amit én el tudok képzelni.Majdnem egymás mellett lakunk , de van hogy egy hónapban egyszer beszélgetünk.Sokszor csak köszönünk egymásnak.Szeretném ha egyszer minden szó nélkül átölelne.Ne mondjon semmit csak erősítse meg a hitem hogy van nekem.

Fiamnak főztem " gyógylevest".Un.anyai gyógyító levest.Háziorvosunk valószínűleg tapasztalt szakorvos , de koránál fogva végrehajt érdekességeket.Hasfájásra panaszkodó fiamnak ( vírusos járvány idején )írt savlekötőt......:)
Inkább kihagyom.Folyik az orra , köhög és "fosik".Egyen " gyógylevest" és aludja ki.

Megemlítették a mai nap , hogy jó engem nevetni látni!Igen nekem is jó.Szeretek nevetni.....:)
Sok ilyen mosolyt nekem:)

Gyors találka volt a " párommal ". Kevés izgalom van már köztünk.Együtt szinte nem csinálunk semmit a szexen kívül.

De az a pillantás a kollégámmal............na igen abban van mit sejtetni......beindul a fantáziám.A vadászösztönömet is kell elégítenem néha napján.Álljon elém és kérdezze meg nincs e kedvem vele kávézni "házon kívül".Megtudnám keverni a tejet a kávéjában...........:)Utána simogathatna a hangjával.................:)

Egy idézet :

"
Elkaplak én,
Enyém leszel.
Minden út hozzám hajszol, csak a színe más,
EZ A SZENTÍRÁS.

Áhítom, akarom,
Hogy légy enyém.
Elhalmozlak. Kérlek, kérd, amit megkívánsz,

De félj, utamba ne állj,
Azt nem hagyom!
Véget ér majd kettőnk között ez a szép románc.

Kinyírlak én,
Nem bújhatsz el.
Velem van az idő, lehet veled bármi más."


2010.09.30.


A Vonzás Törvénye alapján a tudatnak és tudatalattinak pontosan tudnia kell mit vonz az életembe.

A házam és a kocsim :Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!